• TARAFSIZ, BAĞIMSIZ, PROFESYONEL
Otorapor Mobil Bayilik
OTORAPOR MOBİL BAYİLİĞİ DÖKÜMANI İNDİR

OTORAPOR, Oto Ekspertiz sektörüne yatırım yapmak isteyenler için müthiş bir franchise modeli geliştirdi. OTORAPOR MOBİL EKSPERTİZ bayilik sistemi.
Otomobil alıcı ve satıcıları için hem yardımcı, hem danışman hemde mobil ekspertiz olmak artık OTORAPOR MOBİL EKSPERTİZ bayiliği ile mümkün.
Herkes için 2.el araç almak çok zorlu ve riskli bir süreç. İlanlar arasında boğulup yanlış araba almaktan korkarız.
Çeşitli dolandırıcılık hikayelerini pek çoğumuz duymuşuzdur. Hasarlı araçlar, pert araçlar, masraflı ve gizli kusurlu araçlar piyasada bolca dolaşmaktadır.
Düzgün bir araç buldunuz ama; Elimde kalır mı? Piyasası var mı? Değerinden yüksek mi? Masraf çıkartır mı? gibi sorulara cevap ararız.
Beğendiğiniz araç şehir dışında ise uzun yol gidip aracın sıkıntılı bir araç çıkması halinde hüsrana uğrama ihtimalinizde var. Bu durumlarda hem paranız hemde zamanınız boşa gider.
Bu gibi birçok riskle karşı karşıya kalan 2.el otomobil müşterilerine hizmet verecek olan OTORAPOR MOBİL EKSPERTİZ gezici araçları bulunduğunuz il ve ilçe sınırları içerisinde 2.el oto alıcı ve satıcılarına danışmanlık yapacaktır. OTORAPOR sayfasında OTORAPOR MOBİL bayisi olarak OTORAPOR’u temsil edeceklerdir.

OTORAPOR MOBİL EKSPERTİZ NE HİZMETLER VERİR?
YERİNDE OTO EKSPERTİZ: İnternet ilanlarından bir araba beğendiniz şehir dışında ya da yaşadığınız şehirde fakat araca baktıracak eş , dost bir arkadaş mı arıyorsunuz.  İlan sahibi doğru mu söylüyor diye endişemi duyuyorsunuz. Artık bunları dert etmenize gerek yok. Her şehirde sizin için çalışan bir OTORAPOR MOBİL EKSPERTİZ var. Personelimiz önce araç sahibini arıyor ve sizin arabaya baktırmak için bizden talepte bulunduğunuzu ve araca ekspertiz yaptırmak istediğimizi söylüyor. Ekspertize gitmek için saat ve buluşma yeri için araç sahibi ile sözleşiyor. Ekspertize gittiklerinde ilk önce araçta gördüğü kusurlu yerlerin fotoğraflarını çekiyor. Araç için iş emri açılıyor; iç ekspertiz, dış ekspertiz yapılıyor.Aracın ilanlarında gözükmeyen çizik , kırık, döşemede ve koltuklarda yırtık gibi yerlerin fotoğrafları çekiliyor. Kaporta-boya ve motor kontrolleri yapılıyor. Size rapor anında mail atılıyor.
Ek olarak aracı şehir dışından almaya geliyorsanız sizi havaalanından alırız, aracın yanına götürürüz, ekspertiz merkezinden notere kadar eşlik ederiz.

 
OTORAPOR’DA LİFT ÜSTÜNDE DETAYLI OTO EKSPERTİZ: İnternet ilanlarından bir araba beğendiniz şehir dışında ya da yaşadığınız şehirde fakat araca baktıracak eş , dost bir arkadaş mı arıyorsunuz.  İlan sahibi doğru mu söylüyor diye endişemi duyuyorsunuz. Artık bunları dert etmenize gerek yok. Her şehirde sizin için çalışan bir OTORAPOR MOBİL EKSPERTİZ var. Personelimiz önce araç sahibini arıyor ve sizin arabaya baktırmak için bizden talepte bulunduğunuzu ve araca ekspertiz yaptırmak istediğimizi söylüyor. Ekspertize gitmek için saat ve buluşma yeri için araç sahibi ile sözleşiyor. Ekspertize gittiklerinde ilk önce araçta gördüğü kusurlu yerlerin fotoğraflarını çekiyor. Araç için iş emri açılıyor; iç ekspertiz, dış ekspertiz yapılıyor. Aracın ilanlarında gözükmeyen çizik , kırık, döşemede ve koltuklarda yırtık gibi yerlerin fotoğrafları çekiliyor. Daha sonra araç OTORAPOR’a getiriliyor, girdiğinde yapılan işlemlerin fotoğrafları çekiliyor. Araç lifte kaldırıldığında alt taraftan fotoğraflarını çekiyor. Boya ölçümüne geçildiğinde, ölçülen mikron değerlerinin fotoğraflarını ve en son olarak ekspertiz mail olarak size gönderiliyor. Daha sonra telefonu ustaya veriyor, ustamız da aracın genel durumu hakkında size telefonda bilgi veriyor.
OTO PAZARI GEZME: Oto pazarını mı gezmek istiyorsunuz. Bizi arayın sizin istediğiniz saatte oto pazarına gider sizi görüntülü olarak ararız. Siz bizi yönlendirirsiniz bizde sizin direktifleriniz doğrultusunda araçları size gösteririz. İnceler ekspertiz raporunu mail atarız. Satın almak için bir araç sahibi ile anlaşırsanız sitemiz üzerinden araç sahibine kaparo verebilirsiniz. İsterseniz oto pazarını beraber gezer, araçları beraber inceler hem danışırsınız hemde ekspertizini yaparız.
ARAÇ MUAYENE: Aracınızı muayeneye götürecek zamanınız mı yok? Bizi arayın aracınızı kapınızın önünden alır muayene istasyonuna götürürüz aracınızı aldığınız randevu saatinde muayeneye sokarız. Aracınız muayeneden geçerse aracınızı aldığımız gibi teslim ederiz. Eğer muayeneden geçemez ise ağır kusurları size görüntülü olarak gösteririz. Siz isterseniz sanayide ya da serviste kusurları giderir tekrar randevu alarak muayeneye sokarız. Tüm evrakları ile aracınızı size teslim ederiz. Değerli zamanınızı boşuna harcamamış olursunuz.
OTO BAKIM TAMİR ONARIM: İkinci el aracı sayemizde seçtiniz beğendiniz ve aldınız ancak serviste bakım olması gerekiyor. Siz hiç dert etmeyin. Yetkili serviste veya özel serviste bakımlarını, onarımlarını, tamirlerini yaptırırız.
OTO KUAFÖR: Satın aldığınız araç kirli ve soluk mu? Siz hiç dert etmeyin anlaşmalı olduğumuz profesyonel oto kuaför, car care merkezlerinde aracı ilk günkü gibi pırıl pırıl tertemiz haline getirir teslim ederiz.
ÖZEL PLAKA: Sizin, çocuğunuz veya eşinizin isim baş harflerini arabanızda taşımak isterseniz. Size bu hizmeti sunabiliyoruz.
KASKO SİGORTA: Aracınız için en iyi sigorta tekliflerini toplarız. Sizi kaskosuz yola çıkarmayız.

TRAFİK MÜŞAVİRLİK: Yeni kayıt Sıfır araçların tescili, Devir, 2. El araçların tescili, Nakil İl dışı plakalı araçların tescili, Her türlü sigorta işlemleri, Muayene, Hurda, Ekonomik ömürlerini tamamlamış araçların kaydının silinmesi, Çekme, Herhangi bir sebeple aracın kaydının geçici bir süre silinmesi, Veraset işlemleri, Miras yoluyla intikal eden araçların tescili, Plaka / Ruhsat zayii, Kaybolan ruhsat ve plakalarınızın yeniden çıkartılması, Bağlanan araçların iş takipleri, Herhangi bir sebeple otoparklarda bağlı olan araçların tekrar trafiğe çıkmaya uygun hale getirilmesidir. Gümrükten kendi adına ithal edilen araçların tescili, Plan proje işlemleri Araç motor değişimi, araç şase değişimi, araçlar herhangi bir tadilat varsa

OTO RAPOR MOBİL ARAÇTA NELER BULUNUR?
  1. OBD BEYİN TEST CİHAZI
  2. BOYA ÖLÇÜM MİKRON CİHAZI
  3. REFRAKTOMETRE
  4. LASTİK DİŞ KALINLIK ÖLÇER
  5. AKÜ ÖLÇÜM CİHAZI
  6. 3 ADET GÜÇLÜ EL FENERİ
  7. 3 ADET YEDEK FENER PİLİ
  8. KÜÇÜK TAKIM SANDIĞI YARIM DOLU
  9. TAKVİYE KABLOSU VE CİHAZI
  10. AKILLI TELEFON VEYA TABLET
  11. MOBİL VINN İNTERNET
  12. PRİNTER
  13. KRİKO
  14. ÇAKMAK SOKETİNDEN 220V ÇEVİREN FİŞ
  15. TEMİZLİK BEZİ, ISLAK MENDİL
  16. KAZIMA TORNAVİDASI
  17. DIŞ YÜZEY TEMİZLİK ÇEKPASI
  18. ARAÇ ALTI KONTROL GÜVENLİKÇİ AYNASI
  19. ŞEFFAF ELDİVEN
  20. TORS ALYAN TAKIMI
  21. ALTI KÖŞE ALYAN TAKIMI
  22. LOKMA TAKIMI
  23. TORNAVİDA SETİ. YILDIZ DÜZ TORS
  24. LOKMA TORNAVİDA SETİ
  25. ANTİFRİZ ÖLÇÜM ALETİ
  26. FREN HİDROLİK ÖLÇÜM ALETİ
  27. CONTA YANIK TESTİ
OTORAPOR MOBİL BAYİLİĞİ DÖKÜMANI İNDİR
Lütfen adınızı yazınız
Lütfen eposta adresinizi yazınız
Lütfen telefon numaranızı yazınız

Oto Ekspertiz Nedir?
Oto ekspertiz; bir otomobilin, konusunda uzman personeller tarafından teknik cihazlar yardımıyla A’dan Z’ye incelenmesi ve tüm kontrollerin sonucunda aracın genel durumuna dair rapor oluşturulmasıdır. Ekspertiz raporu(link: https://otorapor.com/ornek-raporlar2), aracın teknik incelemelerinin yanı sıra Otorapor ekspertiz uzmanlarının görüşlerini, değerlendirmelerini ve aracın masraf çıkartabilecek parçaları gibi yorumları da içermektedir. Tam kapsamlı bir ekspertizde; kaporta/boya, motor, mekanik, fren/süspansiyon, dinamometre, iç ve dış kondisyon, OBD/beyin testleri ve aracın borç/ceza sorgulamaları gerçekleştirilmektedir. Hemen randevu(link: https://otorapor.com/Arac/Randevu) alarak kendi aracınızın veya satın alacağınız aracın durumu hakkında detaylı rapora sahip olun.

Neden Oto Ekspertiz Yaptırılmalı?
Otomobil satın almadan önce mutlaka ekspertiz yaptırarak yatırımınızı garanti altına almalısınız. Satın alacağınız aracı gerçek değerinde almak, aracın performansını bilmek ve satarken sürprizle karşılaşmamak için Otoraporlamalısınız. Ekspertiz yaptırmadan satın alacağınız aracın; kilometresinin düşürülmüş, kayıt dışı tamir işlemi görmüş, çeşitli hilelerde(link: https://otorapor.com/ikinci-elde-dolandiricilik-hikayeleri) kullanılmış ve bilmediğiniz kusurlarının örtülmüş olma ihtimali oldukça yüksektir.

Kurumsal Oto Ekspertiz
Türkiye’de gelişmekte olan ekspertiz sektörünün en önemli kriterlerine Otorapor ile sahip olabilirsiniz. Tüm operasyonunu tarafsızlık ve bağımsızlık ilkesiyle gerçekleştiren Otorapor, ikinci el otomobil ticaretinin güvenle gerçekleşmesini sağlamaktadır. Hem ekspertiz öncesinde hem de ekspertiz sonrasında sunduğu hizmetler ve çözümlerle müşterilerine sıra dışı bir deneyim sunmaktadır.

501 Nokta Ekspertiz
Aracınızın ekspertizi, Otorapor tarafından tescillenmiş 501 noktanın kontrolleri yapılarak gerçekleştirilir. Tüm bu noktalara ait detaylı raporlama yapılır. Tüm müşterilerimize hitap eden, farklı kontrol noktalarına sahip ekspertiz paketleri (link: https://otorapor.com/coklu-paketler2) bulunmaktadır. Aracınızın markasına, modeline ve taleplerinize göre paketlerden birisini tercih ederek ekspertiz işlemlerine başlayabilirsiniz.

Otorapor ile TSE Belgeli Ekspertiz
TSE tarafından istenen tüm şartları karşılayan ekspertiz bayileri, hizmet yeterlilik belgesi ile sertifikalandırılır. Bu sertifika sayesinde ekspertiz raporu, TSE hizmet standartları çerçevesinde oluşturulur.

Otorapor ile Garantili Ekspertiz
Otorapor, garanti şartlarını (link: https://otorapor.com/2--el-otomobil-garantisi) sağlaması durumunda (yaş,km,ağır hasarsızlık,kg vb.) ekspertizi yapılan araca kaporta/boya ve motor/mekanik garanti poliçesi oluşturmaktadır. Garantinin süresi içerisinde aracınızı garanti altında kullanma imkanına sahip olacaksınız.

Oto Ekspertiz Yaptırmak Zorunlu mu?
2.El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticaretine İlişkin Yönetmelik’e (https://otorapor.com/ikinciel-yasasi) göre; ikinci el otomobil veya arazi taşıtı satışı yapan işletme tarafından, satışın yapıldığı tarihten üç gün içinde yapılmış olan ekspertiz raporu şartı aranmaktadır. Bu zorunluluk şahsi alım/satımlar için henüz zorunlu hale getirilmemiştir.

Otorapor Akademi
Otorapor, kendi bünyesinde yetiştirdiği ekspertiz uzmanlarını görevlendirmektedir. Otorapor Akademi bünyesinde eğitimini başarıyla tamamlayan adaylar, eğitimin ardından sertifikalı oto ekspertiz uzmanı olarak görevlendirilmektedir.

Otorapor Bayisi Olmak
Otorapor, denenmiş ve kanıtlanmış başarılarıyla rakiplerinden her zaman bir adım önde yer almaktadır. Bu başarılara ortak olmak için başvuruda(https://otorapor.com/bayilik-franchise-basvurusu) bulunabilirsiniz. Otorapor bayilik şartlarını (https://otorapor.com/bayilik-franchise-sartlari) karşılayan adayların değerlendirme süreci tamamlandıktan sonra bayi açılış süreci başlamaktadır. Ayrıca, farklı bir marka çatısı altında bulunan ekspertiz firmalarının Otorapor’a dönüşüm (https://otorapor.com/Form/Index?id=18) başvuruları da değerlendirilmektedir.

Otorapor Mobil ile Ekspertiz Raporunuz Cebinizde
Otorapor’un güçlü bilişim altyapısının bir ürünü olan Otorapor Mobil(https://otorapor.com/otorapor-mobil) uygulaması ile ekspertiz raporunu istediğiniz her an yanınızda taşıyabilme imkanına sahipsiniz. QR kod(https://www.youtube.com/watch?v=HCrSGecjJ8c&t=262s) uygulamasıyla ekspertiz raporunuzu dijital olarak mobil cihazlarınıza kaydedebilirsiniz.

Eski Ekspertiz Raporunuza Erişin
Rapor sorgulama ekranından (https://otorapor.com/Arac/Rapor) eski ekspertiz raporunuza ulaşabilir, satın almayı düşündüğünüz araç daha önce otoraporlandıysa bu aracın eski ekspertiz raporunu sorgulayabilirsiniz. Sorgulama sonucunda aracın raporunu dijital olarak saklayabilirsiniz.

Otorapor Youtube Kanalı ile Otomobil Gündemi
Birbirinden farklı içeriklerin sunulduğu Otorapor youtube kanalında (https://www.youtube.com/user/otorapor), otomobil gündemine dair gelişmeleri takip edebilir ve otomobil hakkında sıra dışı bilgilere sahip olabilirsiniz. Her hafta paylaşılan eğitici ve bilgilendirici videoları kaçırmamak için youtube kanalımızı ziyaret etmeyi ve abone olmayı unutmayın.

Göz atın

Elektikli araçta bitcoin madenciliği yapılır mı? (https://www.youtube.com/watch?v=vBkIxD9TwRw&t=102s)

Otomobil Sektörüne Balyoz: Çip Krizi (https://www.youtube.com/watch?v=beiVwvZTAo0&t=1388s)

Devamını Göster